До О. Л

Анатолий Анненко
Княгиню вітаю з весною! -
           В думках вона завжди зі мною.
Весна чи княгиня зі мною(?) -
                те тільки душа моя зна.
Квітуйте, чарівна княгине!
               Хай молодість Ваша не гине.
Хай в радість Вам буде ця днина.
               Квітуйте! Бо Ви ж - як весна!