Зоряна казка

Антонина Жирнова
Світять зорі понад горою, як живі, розмовляють з тобою, світлим сяйвом дивляться в душу,ними я милуватися мушу. Поставали зірки понад нами, ясно мріють своїми очами,ніби через ті ясні очі, небо нам розказати щось хоче. Розказати, що ранок настане,і зірки в чистім небі розтануть. А пташки вранці всім заспівають, про цю ніч, все, що чули, і знають.          31.10.2016.