***

Антонина Жирнова
Для Вітчизни багато не треба, вірне серце і добра душа, і блакитного мирного неба, міць козацька й братерство коша! Козаки України, —єднайтесь, бережіть Батьківщину свою! І злій долі крізь сльози всміхайтесь —перемогу здобудем в бою! Ще не вмерла—жива Україна! Серед нас мужні є козаки! Нашу Неньку боронять невпинно, —про таких пам'ятають віки! Стрепеніться, душею незламні, погляд свій догори підніміть,і під дзвони церков православних, за Вкраїну ви Бога моліть! Для Вітчизни багато не треба, вірне серце і добра душа, і блакитного мирного неба, міць козацька й братерство коша!                13.10.2016.