Квiти

Поэт Закарпатья Василий Галас
У моїй світлиці
квітів зоряниці
пломеніють цвітом.
Нескінченне літо!
Горщики, горщечки...
Зелені вершечки -
більші з кожним роком -
всім впадають в око.

Квіточки веселі
у моїй оселі.
Тут життя їм гарне -
тепле і безхмарне:
сонця ж - як годиться,
пити - дасть криниця.
Біля них робота -
є моя турбота.

2006