Життя в Раю

Владимир Ружицкий
Подейкують, що, десь, на тому світі,
Душа живе без клопоту та сліз,
Там діють тільки Бога заповіти
І не буває ні війни, ні криз.
Там вічне літо, не буває зливи,
По райських кущах лагідне життя,
Не до потреби розум там кмітливий
І, навіть, не знайдеш ніде сміття.
У мирнім стані все, без ворожнечі,
Ласкава усмішка панує на лиці,
Там лад і спокій. Та, пробачте, все ж, до речі,
Не дуже-то й смачні... пісні млинці.