Веселка i струмок

Алевтина Скорая
Ким ти є : дивовижний, мрійливий,
Повний чуток, весняних думок,
Каламуте тебе джміль грайливий,
Що ж стікай, ще до долу струмок.
По камінчиках в ноги босі
До веселки, її зустрічай,
Не спинишся, все ллєшся досі,
На взаємини теплих чекань.
Поталанило, вмилась, розквітла
Різнобарвна, вдихнула життя
І в промінчиках сонця затихла
До наступного з хмар вороття.