Кати

Кудревич Карина
У мене немає дому.
Без шансів відчути живе.
У склянці вбачаю втому.
Я немаю часу на ТВ.
У мене немає дому,
Немає куди поспішати.
Якщо не впадаєш в кому -
Намагаєшься все встигати.
Хто мені батько?
Хто мати?
У мене ні ліжка,
Ні хати.
У кого я можу спитати:
"Чому до вподоби кати?" -
Життєво важливо знати.
07.04.2019 (Винница)