Випити сповна

Кудревич Карина
Хто кого лякає?!

Справа в тому, що жалю нема.

Хтось проблеми просто оминає,

Я ж бажаю випити сповна.

Хто кого?

Зіграєм?

Правила до сорому прості:

Правда в тому,

Що нажаль не знаєм,

Ким нам варто бути по житті.

07.04.2019 (Винница)