Жрекиня

Ицхак Скородинский
{Навіяне на березі Мервого моря}

Віє, в'є, ще й ...дме.
Шмандруватиме!
Та й мрячить, а потім, як...
Озьме!!!
Ойкнути не встигнеш,
бо рота затуляючи
волочитиме...
У зелений мрич.
От такий, от, смич, паморока, мла...
Жряканий опар...

Жрекинина рапа!