Повернемось пiзно...

Фиолетта
Повернемось пізно, накриєм вечерю,
І за етикетом дві чверті вини
Налиєм у келихи, вишеньку чері,
Як спогад про літо посеред зими.

Ти сядеш навпроти, підпершися ліктем,
Ну, що, може вип'ємо на брудершафт?
І випите разом приймемо за ліки?
Ну, як тобі губ моїх теплий ландшафт?

То я лиш до рими, пшепрашам, не буду,
Примружився хитро ліхтар у вікні,-
А може то камера Аллена Вуді
Фільмує сюжет? То побачим в кіні.

Прокинулись рано, все ж рушили пізно,
Очкарик цинічний задумав зе енд,
Під дзенькіт трамваїв поїдем нарізно,
І хижо ковтне нас нічний Лємберґ ленд.

***
фото з імпрези " Ніч у Львові"