Мовчати

Григоренко Павел Глазков
Мовчати, коли нема що сказати. 
Кричати, а від тебе біжать... 
Спинити, але немає вже сили 
І бити, поки кулак не зомліє. 

Любити, до останнього серце биття 
Тремтіти, від дотику ніби дитя. 
І знати, що це повториться знов 
Коли хтось позаздрить, і вб'є любов...