Весняний ранок

Яна Горбаток
Чарівні ці ранки весняні,
У шелесті й ніжності трав,
Де сонце пірнає у хмари,
І пада в безодню мов птах.

І ось вже здіймається вітер,
Війнуло спокоєм тепло
І він мов світ за очі кличе,
Уяви спокусу мою.

Я пильно вдивляюся в тіні,
У образи мрій і думок,
Малює картину правдиву
Шаленство хвилин наяву.

О,так,я люблю ранні ранки,
Весняні пісні пташечок
І сонно-грайливо щаслива,
Душа розквітає також.
09.04.2019