Ти

Виталий Сергеевич Гончаров
Ти така як і усі.
Почуття вже не твої.
Йдеш ти слідом за всіма.
Я кажу: "Там знов стіна!"


Я благаю тебе, мила!
Ти почуй мене, єдина!
Зупинись, моя вродлива!
Обернись, бо робиш хибу!


Зрозумій, моя калино!
Є життя, і є надія!
Є все те, що робить диво!
Ти така, бо ти, єдина!


Ти моя, така чутлива!
Досить бігти, моя мрія!
Бо з'явилась в нас подія!
Я кохаю тебе, мила!