Прости мене, я закохався

Игорь Цыбизов
Прости мене, я закохався,
 І навіть сам не знаю як,
 В портал любовний провалився,
 І вниз лечу, не слишу страх.

Так закохався, це буває,
 Коли взаємності просвіт,
 У глибинах серце відкриває,
 І швидкий імпульс шле привіт.

Душевної тяги неминучий
 Підсумок наших почуттів,
 Як два соратника зміцнілих
 Творять свій світ для них одних.

Так, закохався, що поробиш,
 В очах усмішка і іскри,
 В зворотний хід йти не зможеш,
 Відбиток болю назавждИ.

Прости мене, що закохався,
 І навіть сам не знаю як
 У мережах любовних закопався,
 Горю вогнем, не слишу страх.