Весняний подарунок

Нила Волкова
Ізнов під віконцем стара абрикоса розквітла.
Злетілися бджілки до неї на радісний трунок…
Я дякую, Боже, за цей осяйний подарунок,
Що в душу мою найчистішим вливається світлом!

2019