Д вка кОсу не плете...

Валентина Пащенко 2
   Дівка кОсу не плете,
   Пташка гнІздечко не в'є,
   Звістка серденько ласкає,
   Нас Господь на забуває!

   Звістку дітям Він прислав,
   Сина свОго нам послав.
   Бережіть же ви його
   Так. як берели б свогО!

   Вам його народить діва,
   Чиста. молода. красива!
   Сина вам не пошкодую,
   Я люблю вас і ціную!