О главном. украинский язык

Серго Сокольник
ПРО ГОЛОВНЕ

"Кров"ю вранішній схід палав..."
"Кров рікою..."- ці теми вірша...
Володимир- не Святослав.
І війна зовсім нині інша.

Валять Ідолів у Дніпро...
Чи- Богів, без яких учора
Не гадалося жити...Про
Це написано гори... Горе.

Ти почуй, як кричать Волхви
Закривавленими ротами-
ЩО ПОРОБИТЕ З НАМИ ВИ-
ТЕ ПОРОБЛЕНО БУДЕ З ВАМИ!!!

Ти поглянь на отих скотів...
Он на ТОГО, хоча б... - Потворо!
Що, ти Богу служить хотів???
ТОБІ ВИДАЛИ КИЙ УЧОРА

З правом бити усіх, хто не
Відречеться, а досі вірить.
Ти тоді ще б убив мене.
Ще до крові Майдану. Вирій-

Це не Рай. І туди тобі
Шлях закрито. Також, до речі,
І до Раю. Туди жлобів
Не пускають Петро й Предтеча.

Православ"я... Одна сім"я-
Віра Вірних і Рідна Віра.
...і текла Дніпром кров моя...
- Що ж ви робите?.. Миру! Миру!..

Самознищення... Тільки- ні.
Ти кар"єру на цьому робиш.
...ми загинемо на війні
Із самими собою. Проза ж...