Поохотився

Леонид Ружинский
Будильник задзвенів у ранню-рань,
Став чоловік збиратись на охоту.
Його дружина, віддаючи немовби дань,
Піклується: - "У такий холод йти тобі охота?"

Та чоловік пішов. І справді, холодно вночі,
Чекав на транспорт, змерз, вертається додому.
Але її коханець, що до квартири мав ключі,
Домовився прийти, бо пристрасть в тілі молодому.

Приходить чоловік, відразу в ліжко ліг,
- "Ох, холод на дворі такий жахливий..."
Вона спросоння каже, чекаючи утіх:
- "А дурень на охоті мій, бо тільки тим щасливий."