Про лiкарiв

Леонид Ружинский
1.

- "Он дівчина іде, яку кохаю" -
Зітхаючи, своєму другу лікар каже.
- "Ну, що ж, старий, тебе вітаю,
Одружуйся, ти ж холостяк зі стажем".

- "Е, ні, - відповідає той поспішно,-
Значні вона ж бо має гроші,
А я її лікую абияк, не успішно,
Віддячує вона, зарплати наші дуже ж бо "хороші".

2.

Заходить до психолога мужчина,
Стурбований увесь такий.
- "Яка, скажіть, у Вас причина?
Який тягар на психіці тяжкий?"

- "Та негаразди із дружиною моєю,
Тому прийти я вирішив до Вас.
Хворіє, мовби сталось щось із нею,
Бо марить, що одежу вкрадуть, увесь час.

І запросила охоронця на роботу,
Щоб міг її він гардероб постерегти.
Прийшов додому рано якось я - була субота,
А він у шафі намагався прилягти".