Про фактор п...

Таша Тополь
ХлопчакИ, щоб в собі не зневіритись,
Дуже люблятьу піпіськами мірятись,
Наче в чомусь десь розміри ті
Статус їх визначають в житті...

Може так і було в ті часи,
Як вони не носили труси,
Як на радість або на біду
Їх піпіськи були на виду...

Але з часом труси і штанці
Приховали достоїнства ці
І тепер лише в бані й кроваті
Напоказ все у сильної статі...

Тож тепер, прямо скажем, без міри
У мужчин зовсім інші "заміри"...
Дачі, яхти, машини і банки,
Нерухомість і навіть коханки...

А якщо мужики - кандидати,
То "заміри" для них - це дебати,
А до них, так би мовить, "впридачу"
Відтепер ще й аналізів здача:

Чи червона там кров, чи блакитна,
Лейкоцитна чи еритроцитна,
Що за рівень там гемоглобіну,
Протромбіну і білірубіну?..

Йде процес... Жде народ результатів...
І чека з нетерпінням дебатів...
І час "Ч" для народу вже близько -
В кого більш офігенна "піпіська"?!