хто кого перемага...

Вера Деревьянко
А я смерті не боюсь
Щастя з родніка душой напьюсь
Порадію насладюсь
Жити гарно до сих пір учусь...
Хто кого перемагає
Щастя жить допомагає
Ну хіба багато треба
Щоб вдовольнить дневні потреби...