З над1ею в любов1

Вова Дедуля
***
Знову ти прийшла моя бажана, весно,
І дзвенить в душі чарівна пісня весно.
Я до тебе ,Ладо моя, ніжність моя
Знов і знов пригорнусь,
Срібною росою обернуть.
Пр.
  Не мовчи і не барись
  Розкажи, кого любила,
  Скількох з розуму звела,
  Скільком серденько розбила.
Я тебе так довго чекав, виглядав,
З глибини блакитних очей виринав
І з надією в любові оживав.

Радість і тепло принесла мені, весно,
Тішиться земля від щедрот твоїх, весно.
Я для тебе, Ладо моя, ніжність моя
Знов і знов посміхнусь,
Срібною росою обернуть.

Пр. Не мовчи і не барись
    Розкажи, кого любила,
.   Скількох з розуму звела,
.   Скільком серденько розбила.
Я тебе так довго чекав, виглядав,
З глибини блакитних очей виринав
І з надією в любові оживав.

Мрії і думки, моя доленько, весно,
Разом на завжди біль і хміль моя, весно.
Я до тебе, Ладо моя, ніжність моя
Знов і знов доторкнусь,
Срібною росою обернуть.

Пр.