Ось так бувае...

Светлана Ганоцкая
Ось так буває, відцвітуть сади.
 І літо полетить за небокрай.
А осінь на поріг внесе свої плоди.
Які вони, чи справжні? Хто то знає?
Душа відпустить літо назавжди.
Весна давно там пісень не співає.
І понесеться в осінь у вітри,
і там в осіннім танці закружляє.
Засипле листям жовтим падолист,
нехай собі там тихо спочиває.
Босоніж хай по насту не ступає,
калинових слідів не полишає.
І може дочекається весни у сні
холоднім , летаргічнім.
Чи може їй приходить будуть сни ,
коли літала ластівкою звично.
А нині приготуйсь і вже на старт,
Лети в свої чарівні мрії літні.
А вже весна прийде - не пропусти,
розквітне  проліском тендітним.