Як розповiдати про Iсуса

Анастасия Тенжала
Як розповідати про Ісуса?
"Просто так" - здавалося мені,
Та коли до діла - я боюся:
Це ж відповідально, друже мій.

Ні, я не соромлюся надії,
Знаю, що Господь нам заповів
Говорити з радістю і сміло,
Дух Святий не раз мене вже вів.

Але часом небо, мов закрите,
І порожнє серце - наче мідь.
Що тоді, Господь? Не говорити?
Як тоді поводитись нам слід?

Я мовчу, бо слів таки немає
Я боюсь, бо холод у душі.
Як багато, я іще не знаю,
Ріжуть серце думи, як ножі.

Ця людина хоче знати Бога
І шукає чистої води,
А в душі у мене осторога
Я не в силі... Боже, поможи!

Господи, дай відповідь, благаю!
Я втомилась бити цей граніт.
Лиш Тобі цю справу довіряю,
Серце розтопи неначе лід.

Хай із уст солодка витікає
Чиста прохолода. І вода
Оросить та ніжно напуває
Землю, що засіяна була.