Укр. Про себе

Анатолий Ляпатинский
Можливо хтось у цих віршах
про себе прочитає,
де колючки в моїх словах
на згадку повиймає.
В цих колючках знайдете правду
ту, що весь час всім коле очі,
про Раду,та жіночу ваду
чи вдень, чи серед ночі.
Сторінку кожну до кінця
уважно прочитайте,
за пазухою камінця
на мене не тримайте.
Все, що написано , прийміть
від мене ніби нагороду,
лише душею не кривіть
сприймайте всме це, при нагоді.