думки ци вершы павена чоха

Владимир Кушарев-Вода
кали аднойчы я пиу пива
у рэсторане,
у и
тую гадзину,кали никога не было
акрамя,бармена
и кали той адвярнууся
на некальки хвилин,
зайшоу сюды алень,
прыгожы и статны,
я прапанавау яму пива,
але ен пастаяу и поглядзеу
на мяне,
а потом пасунууся у дзверы,
потым я даказвау бармену,
што той сапрауды прыходзиу.