вершы и думки павена чоха

Владимир Кушарев-Вода
джысик расказвау мне
пра сваю скруху,
мабыць стамиуся.
пойдзем за пивам сказау
 я яму.
але ужо больш чым апоунач,
усе крамы зачынены
на сон я расказвау казки пра пива.