вершы и думки павена чоха

Владимир Кушарев-Вода
мы рагатали з джысикам,
бо быу смешны анекдот,
дзяучына напилася и прызналася у каханни
слупу пры дарозе.

зацерушыу маленьки ,шэры дождж
мы пабегли пад дахи.