Украина

Сенько Виктор Васильевич
На небі зірки, квіти на лузі
поміж стежина нас все вела.
Кохання пісні співав подрузі
наче троянда вона цвіла.

Весни минули, літа згоріли,
осінь опала  листом усім,
зимою снігом накрило білим:
думи... кохання... стежинку... дім...

В'ється стежинка, в'ється стрімкая
там де калина, там де верба.
Знімок дивлюся тай розмовляю:
чому ж на серці знову журба?!

На небі зірки, цвітуть мов квіти
Замість стежинки - "Чумацький шлях"
Ви ж мої думи, де вас всіх діти
Знов, Україно, ти в моїх снах...