вершы и думки павена чоха

Владимир Кушарев-Вода
я сядеу на парэнчах
и думау -нешта неба
хмурыцца,
а гэта было з раницы
у выходные,
прапали наши выходные з
джысикам.

***
вось так и ападзе
яблык пад сваим цяжарам,
бо час ужо.

вось так ен и ляжыць
як стомлены чаловек.


***

салодкия песни свитання,
пошчак салауя
над тлумнай галавой.