Юлларыбыз ун булсын!!!

Динара Мухамаева
Юлларыбыз ун булсын!!!

Динара Мухамаева - Шакирова

Хэрберебез йори юлда
Хэфевсез булсын юллар.
Хэерле юл телим сезгэ
Исэн булыгыз, дуслар.

Йоргэн жирегездэ хэрвакыт
Юлларыгыз ун булсын.
Кайгы - хэсрэт курмичэ,
Шатлыкка тулып торсын.

Юллар, юллар... Мэрхэмэтсез
Булмагыз сез беркайчан.
Яхшылык, омет итэбез,
Ометсез бит ул шайтан.

Юл йору кагыйдэлэрен
Онытмыйк гел юлларда.
Хэзер бар да машинада:
Кызлар да хэм уллар да.

Юлларда куп йорелэ шул,
Хэерле булсын юллар.
Янэш булсын яныбызда
Аек уй хэм фэрештэ, дуслар.