вершы и думки павена чоха

Владимир Кушарев-Вода
вось так и я
крычу джысику ,
дзе ты падзеуся
каля яго хаты,
а ен яшчэ з разницы
не прачнууся.

...

дзякуй,мае дзяучаты
але сення не для вас
я танчу танга,
а таму каму
сапрауды сумна на свеце.

...

ну, што сказау
я джысику
з чым гарбату пиць
будем !
джысик повесялеу
и сказау у мяне есть
кан,як!
а у мяне пячэнне.
 
...
у выходные джысик
спиць доуга,
а я гуляю па садзе,
ды спускаюся да раки.

...

мы з джысикам
гуляли у карты,
гадалка можа зрабить
дурнем хутчэй.

....

яны стаяць
пустые келихи,
а без пива
яны больш падобные
на кубки са шкла.