любити

Алена Васильченко
Моя релігія проста,
прозора, як вода.
Нічого злого на вустах.
Нічого не шкодА.
Злітати в небо голубе,
молитися дощу.
Життя любити і тебе
сьогодні досхочу...
Образи - то важкий тягар,
а я не маю сил.
Пліток і дріб'язкових чвар
у мене не проси.
Мене за крила не тримай -
вони ж такі одні.
Як добре, Боже, що нема
ворожості в мені.
І кожен день, який бринить,
як голос солов'я,
і кожне слово, кожна мить -
релігія моя.
До божевілля, забуття,
що спокій принесе -
тебе любити і життя
сильніше за усе.