***

Рудов Владимир
Іду засніженим містом,
А сніг все сипле згори.
Красиво навкруг і чисто,
Як тільки о цій порі.
Сніг рипить під ногами,
Від хат кучерявиться дим,
Різдвяними пирогами
Пахне в місті моїм.
Малечу везуть в санчатах
(Нарешті вони в ціні),
І в них запряжений тато
Всміхається і мені.
З-під хати ґазда дбайливий
Згрібає сніг у садок,
Чекає в цей день щасливий
З вечерею діточок.
- Їм сніг не завада, дядьку,
Скоріш розвага і все.
Хрещеник за шоколадку
Вечерю Вам принесе.
Засипав усе сніг білим,
Готує нас до причастя.
І я молюся невміло:
- Дай, Боже, усім нам щастя.