Пародiя

Леонид Ружинский
"Я назову тебя зоренькой ясною,
Только ты раньше вставай..." (Песня)

Я золотою назву тебе бджілкою,
Тільки працюй день і ніч.
І з пилесосом в руках, також з пилкою
Бачить чудово тебе віч на віч.

Я назову тебе ранньою пташкою,
Тільки раніше від мене вставай.
Я забруднив свою знову рубашку,
Випрать мені її не забувай.

Я назову тебе суперхазяйкою,
Тільки ти страви мені подавай.
Знов одірвалися вушка у зайки,
Діточкам нашим ти їх приладнай.

Я назову тебе суперумілою,
Тільки ти полку у ванній прибий.
Будь, як та жінка в Некрасова, сильною,
Зборкать коня і пожар ти зумій.

Я назову тебе "Зірочка ясна",
Тільки вночі ти світи.
Я шепотітиму, як ти прекрасна,
Чому ж заснула вмить ти?