Путь Украины

Сенько Виктор Васильевич
Шлях Украіни



Україно, Україно!
Марiї, Iвани ,
чому знову ви наймити,
та заробітчани.
Чому батьків залишили
та маленьких діток
за кордон повиїзжали
за свій заробіток.
Чому у вас така доля?
я хочу спитати.
Де козацька вільна воля,
Україно- мати.
Чому тебе твої діти
знову покидають,
це початок тільки квіти...
...хати запалають...
Україно, Україно
доля, моя доле...
Хто лишився той загине...
...перекоти-поле...
Кобзарем сліпим лишиться
як в далекі роки...
...ворожнеча і бариги,
злодії-сороки...