Пройти крiзь долю

Ирина Галавина
Пройду тихенько, обережно,
Напомацки крiзь твою долю,
Мене прийняти не неволю,
Нехай тебе те не бентежить,

Нехай у тебе буде щастя,
Нехай усе це я побачу,
Я лиш зрадiю, не заплачу,
Мене не можна обiкрасти,

Того лишити не можливо,
Чого не мав ти i не маєш...
Нехай пройду я тiльки з краю,
Нехай мене накриє злива,

Нехай тебе те не бентежить...
Ковтаючи грудочку болю,
Напомацки крiзь твою долю
Пройду тихенько, обережно...