Зiзнався...

Леонид Ружинский
Приїхав із відрядження додому чоловік,
Стрункий став дуже, підтягнутий такий.
Дружина: - "Пройшов лиш місяць, а, здається, рік,
Рецепт, щоб схуднути, напевне, не легкий?"

А він дружині відповів: - "Рецепт простий:
Не їв, не пив, палити кинув я мерщій,
Там жіночці я присвятив свій час одній,
Пішли на неї усі гроші, щоб думала, що я крутий..."