Анекдот-2 вiд Юрiя Нiкулiна

Леонид Ружинский
Переполох на птичому базарі знявся:
З ведмедем  звідкись чоловік узявся.
Ведмідь реве, хазяїн також злий,
Йому кричать: -"Ти що, дурний?
Тут продається тільки мілкота,
А ти ведмедя здоровенного сюди привів..."
У відповідь: - "Знайти я хочу, де сволота та,
В якої рік тому я хом"ячка купив!"