Анекдот-3 вiд Юрiя Нiкулiна

Леонид Ружинский
Суд слуха про розлучення подружжя,
Вони чотири роки шлюб терпіли дружньо.
Суддя: - "Я хочу знать розлучення причину".
- "Причина лиш у ній, - відповіда мужчина-
Й додав:- Бюджет сім"ї рублів так з триста,
Скажіть, на гроші ці сім"ї прожити можна?"
Суддя: - "Якщо ці гроші без налогів, чисті,
То скромно проживе сімейство кожне..."

Він: - "А ось дружина весь час пиляє:- "Не сиди,
Ти - лінтяюга, працювать кудись іди..."