I знов радiють береги

Руслан Церковный
І знов радіють береги,
Гудуть в річках потоки сили.
Дрібні тополі навкруги,
Як діти ті заголосили...

І знову ми з тобою вдвох,
Шукаємо любов і віру.
Поезіє моя! Мій бог!
В тобі я знову втратив міру.

_______________________
© R. Tserkovnyy, 2019