STIX

Эмма Зеленина
НА ЕКРАНІ ЩО У БЕНІ
На екрані що у Бені 
«революція» іде.
— КловунЗЕ ! — ревуть скажені,—
нам за гетьмана буде.

--Гей, хохли,забудьте волю,—
КловунЗЕ їм обіця                піднесу вам  добру дулю!
а хохол – воно ж вівця!—
москалям вас всіх згодую
[ви ж бо зрадили отця…]
                Отже в  Бені на екранку
мосійчуки-хохлосуки та такії ж мазурі
всіх готові рвать до ранку
з пащі ллють брехню гидотну,                розпустили пазурі!

На майдані всі впилися.
Задивились снів…
КловунЗЕ --вже «в президентах»--
остаточно всатанів.
Ну, і ніч же, звісно…
Співавтори:                Вадим Зинчук --- найдостойніший істинний хохлопоцриёт, пуклерячий сволопуз --                і Павло Тичина—всіма визнаний совковий дуполиз

1919-2018-2019                Больше –читайте здесь :-