Заземлення Небесного й Земного

Катерина Жебровська
Kyiv Ethno Trio, Театр «Сузір’я»
2.
Заземлення Небесного й Земного…
Вростання всім єством у чорну твердь…
Озвучення Любові до Живого…
Легка хода з народження у смерть…

Тепер і тут Землі і Неба єдність…
Цвітіння Душ… Гармонія обійм…
В ім’я Любові – славлення і треби…
Сплітання в долі радісних надій…

Земля і Небо – у однім польоті
Крізь незбагненність… Всесвіт прийняття…
Людини суть – Любов, глибинний спокій,
Безмежне усвідомлене Життя…

18.04.2019