Поредно щастие

Петр Пенчев
За тебе съм способен да обгърна необятното.
Дори да ме помислиш за експроприатор.
Отдавна знам - приятното и неприятното
 вървят все заедно като дъжда и вятъра.

Към теб ще излетя и по насрещна писта,
за да не пропусна чаканата среща.
Ще се катапултирам още над летището,
защото новото блаженство предусещам.

Ти ще ме прегърнеш сладострастно
 и ще ме целунеш във пресъхналите устни.
Няма да пропуснеме поредното си щастие -
нежните ти ласки отдалеч предчувствам...

23. 09. 2012 г.
726 Б. Алекс.
Петр Пенчев