Список правил

Кудревич Карина
І що мені нове місто?

Що мені список правил?

Коли в мегаполісі тісно

тим,

хто ховався від кари.

Що мені крила Ікара?

Що мені нова шкіра?

Можливо я тінь чи примара -

Мене поїдають звірі.

20.04.2019 (Харьков)