А вже не см шно... 20. 04. 2019

Геннадий Каплун
А вже не смішно. Знову сором.
Соборність в стороні зітхає.
Їй жити з цим новим позором.
Вона мовчить і не благає.

А вже не смішно. Геть усмішки.
Невже нема облич в країні?!
Невже народ – це тільки пішки,
А честь і гідність вже руїни?!

А вже не смішно. Знов паяци
Танцюють танго на майдані.
Пора, пора знести палаци
І змити сором в Іордані!