Вербне

Михаил Гумиров
Б'є верба мене по скроні,
Чи то гладить  ніжно так?
Потримаю світ в долонях,
І відважуся про всяк -
На слова, що плачуть ранком,
І на звуки в темнім сні -
Все життя живу підранком,
Біль - моя, і біль - в мені.
Але ж ти -  предвісник щастя,
Вербо, вербо - гладь і гладь,
Хай проходять всі напасті,
Наступає благодать.

Михайло Гуміров  21.04.2019