Тут зараз тиша, небо нерухомо

Владимир Багарт
Тут зараз тиша, небо нерухомо
Лякливо птах злетить, порхнут десь крильця
Завжди пишу тобі, що люблю, кома
А крапку ставлю тільки в перестрілці

Я під прицілом, знаю, і в героя
Без необхідності, важливоі не граю
Мені як всім весняною порою
Всеж краще бути вдома, а не в Раю

На жаль, не всі поїдуть з цього поля
Хоча за нас все моляться святому
Хто каже нам, це ваша хлопці, доля
Відчути б на собі той страх і втому