Мить захоплення

Светлана Кравчук 379
Дихання природи.
Плетиво краси.
Світлість в нагороду
Раптом маєш ти.

Краси розуміння…
Таїна життя…
І любові вміння,
Єдність і злиття.

Наче на долоні, –
Все добро і зло.
Праведність в поклоні.
Світлість – ремесло.

І думками в небо,
В світлу височінь.
В світі все для тебе!
Будь в добрі й спочинь.

Зупинись у тиші,
Слухай Божу мить…
Світ на грам добріший, –
Комусь не болить!

Ранок. Вже світає.
Неба глиб і шир!
Сонце обіймає
І формує мир!

Досвід. Досвід. Досвід.
Прагнення глибин!
Роспростертий досвіт, –
Світ на всіх – один.

Усмішка, що гріє,
Думка, яка тче.
Втілюй в життя мрії!
Бог в тобі тече!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
21.04.2019
23:37
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.