З перемогою тебе!

Иванова Лариса Иосифовна
З перемогою тебе!
Не дай олігархам нас обібрати.
Зараз завдання одне,-
Всіх на аудит запеленгувати.

Бо вивезуть народні надбання,
Та всі наші  ресурси,
Поки приймати будеш ти діла,
Та думаю, ти в курсі.


Оточення розумне підбирай,
А, головне, що обіцяють, вимагай.
Якщо не справився хоч раз,
Поблажки не давай,
Гони під три чорти.
Багато нас- не забувай.

Війну між побратимами ти зупини.
Краще нам всім  у дружбі жити.
Все, що поцупили нам поверни.
Щоб "ворогові" ми змогли простити.

Про рідну мову не забудь.
Історія таке не забуває.
Часи минуть, віка  пройдуть
І мова наша запалає.

Всевишній хай тобі допомагає!
Народ шанує та оберігає.
Тільки дивись,не відвернися від народу.
На жаль, але ми добре знаем,
Брехня давно ввійшла у моду.